Vélemények Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Nike

Termékleírás: Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys These Nike 6 Inch Dry Shorts are made up of a lightweight construction that features moisture wicking properties thanks to its Dri Fit technology. A secure and comfortable fit is offered thanks to its elasticated waistband with internal drawstring tie fastening and built in briefs . These shorts are complete with mesh panelling, two openhand pockets and reflective Nike branding. > Shorts > Lightweight > Dr Fit technology > Elasticated waistband > Internal drawstring fastening > Two front pockets > Built in briefs > Reflective detail > Nike branding > Keep away from fire > Body : 100% polyester > Mesh : 100% polyester > Briefs : 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys mert kedvező ár 6 202 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 202 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2453199132355
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
6 202 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike 6 Inch Dry Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2453199132355 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése