Vélemények Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys The Nike Academy Mid Layer Top is perfect for training sessions down on the pitch or everyday wear, crafted with a quarter zip fastening to the neck coupled with a soft fleece lining for a warm and comfortable fit. This Nike top also features contrasting ventilation panels to the upper quarter of the sleeves and is finished off with the iconic Nike swoosh embroidered to the top right chest. > Kids training top > Quarter zip to the neck > Chin guard > Soft fleece lining > Ventilation panels to the shoulders > Nike branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys mert kedvező ár 9 483 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 483 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2551053211755
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys Modern és elegáns ruha
9 483 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Academy Mid Layer Top Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2551053211755 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése