Vélemények Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys Melegítő együttes Nike

Termékleírás: Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys The Kids Nike Academy Warm Up Tracksuit is perfect for everyday wear and sporting activities, crafted with a full zip fastening to the jacket along with an elasticated waistband to the bottoms with an adjustable inner draw cord for a comfortable and secure fit. This tracksuit also features zip pockets to both the jacket and bottoms along with contrasting stripe detail to the sleeves and side of the legs for a simple look, completed with the iconic Nike swoosh to both. > Kids tracksuit > 2 piece > Jacket > Full zip front > Two zip pockets > Contrasting stripe detail to the sleeves > Bottoms > Elasticated waistband > Adjustable inner draw cord > Two zip pockets > Contrasting stripe to the side of the legs > Nike branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys mert kedvező ár 25 299 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Melegítő együttes.

Reviews Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 25 299 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2638101031753
- a termék kategóriában van Melegítő együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys Melegítő együttes
25 299 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Melegítő együttes Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Academy Warm Up Tracksuit Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2638101031753 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Melegítő együttes - További termékek megtekintése