Vélemények Nike Academy Winter Track Pants Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Academy Winter Track Pants Mens Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Academy Winter Track Pants Mens The Mens Nike Academy Winter Track Pants are perfect for hitting the training pitch, crafted with Dri-Fit technology that wicks sweat away from the skin to keep you dry while the elasticated waistband and adjustable inner drawcord provide a secure and comfortable fit, completed with zipped expanders to the ankles and the iconic Nike swoosh to the left thigh. > Mens track pants > Elasticated waistband > Adjustable inner draw cord > Soft fleece lining > Dri-Fit technology > Two zip pockets > Zip expanders to the ankles > Nike Swoosh branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Academy Winter Track Pants Mens mert kedvező ár 11 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Academy Winter Track Pants Mens
Termék felülvizsgálata Nike Academy Winter Track Pants Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Academy Winter Track Pants Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Academy Winter Track Pants Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Academy Winter Track Pants Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Academy Winter Track Pants Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2511049033501
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Academy Winter Track Pants Mens Modern és elegáns ruha
11 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Academy Winter Track Pants Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2511049033501 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése