Vélemények Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Nike

Termékleírás: Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys The Nike Ace 6 Inch Shorts have a lightweight construction made from with Flex fabrics that stretch with your body as you move, with Dri-Fit technology to wick sweat away from the skin for improved comfort. The shorts include an elasticated waistband with drawstring fastening, two pockets, ventilation holes and comes in a standard fit, while Nike branding finishes the design. > Boy's shorts > Elasticated waistband > Drawstring fastening > 2 pockets > Ventilation holes > Standard fit > Flex technology > Dri-Fit technology > Nike branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2631486161954
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Ace 6 Inch Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2631486161954 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése