Vélemények Nike Air 2 Piece Set Baby Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Air 2 Piece Set Baby Boys Fiú együttes Nike

Termékleírás: Nike Air 2 Piece Set Baby Boys The Nike Air 2 Piece Set includes a t-shirt and tracksuit bottom, designed from a quality cotton fabric. Both items feature the Nike Air branding and iconic Nike Swoosh for a fashionable finish. > Baby boy's two piece set > Includes t-shirt and tracksuit bottoms > 100% Cotton > Machine washable > Keep away from fire > T-shirt > Crew neck > Short, raglan sleeves > Front chest pocket > Side split hem > Nike Swoosh logo > Nike Air branding > Tracksuit bottoms > Elasticated waistband > Elasticated, closed hem > Nike Swoosh logo > Nike Air branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Air 2 Piece Set Baby Boys mert kedvező ár 21 082 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fiú együttes.

Reviews Nike Air 2 Piece Set Baby Boys
Termék felülvizsgálata Nike Air 2 Piece Set Baby Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Air 2 Piece Set Baby Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Air 2 Piece Set Baby Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Air 2 Piece Set Baby Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Air 2 Piece Set Baby Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 082 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2569139021259
- a termék kategóriában van Fiú együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Air 2 Piece Set Baby Boys Fiú együttes
21 082 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Fiú együttes Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Air 2 Piece Set Baby Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2569139021259 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fiú együttes - További termékek megtekintése