Vélemények Nike Air half Zip OTH Hoodie és termékinformációk

Terméknév: Nike Air half Zip OTH Hoodie Zipzáros melegítő felsők Nike

Termékleírás: 1/2 Zip OTH Hoodie by Nike Air > Hoodie > Fixed hood > Jersey construction > Soft fleece lining > 1/2 zipped fastening > Long sleeves > Elasticated wrist cuffs and hemline > Panelled design > Printed detail to sleeve > Printed logo to chest > Nike branding > Keep away from fire > Body : 80% cotton, 20% polyester > Panels : 62% cotton, 38% polyester > Machine washable at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Air half Zip OTH Hoodie mert kedvező ár 24 094 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zipzáros melegítő felsők.

Reviews Nike Air half Zip OTH Hoodie
Termék felülvizsgálata Nike Air half Zip OTH Hoodie

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Air half Zip OTH Hoodie -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Air half Zip OTH Hoodie és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Air half Zip OTH Hoodie Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Air half Zip OTH Hoodie és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 094 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2539174021552
- a termék kategóriában van Zipzáros melegítő felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Air  half  Zip OTH Hoodie Zipzáros melegítő felsők
24 094 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Zipzáros melegítő felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Air half Zip OTH Hoodie) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2539174021552 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zipzáros melegítő felsők - További termékek megtekintése