Vélemények Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie és termékinformációk

Terméknév: Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie Zipzáros melegítő felsők Nike

Termékleírás: Hybrid Full Zip Hoodie by Nike Air > Hoodie > Fixed hood > Soft fleece lining > Full length zipped fastening > Two front pockets > Block coloured panelling > Printed detail to sleeve > Nike branding > Keep away from fire > Body : 76% cotton, 24% polyester > Panels: 73% cotton, 27% polyester > Machine washable at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie mert kedvező ár 26 088 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zipzáros melegítő felsők.

Reviews Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie
Termék felülvizsgálata Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 088 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2539173011554
- a termék kategóriában van Zipzáros melegítő felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie Zipzáros melegítő felsők
26 088 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Zipzáros melegítő felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Air Hybrid Full Zip Hoodie) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2539173011554 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zipzáros melegítő felsők - További termékek megtekintése