Vélemények Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt és termékinformációk

Terméknév: Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Hybrid Long Sleeve T Shirt by Nike Air > Long sleeves > Crew neck > Ribbed trim > Lightweight > Block colour > Printed logo > Nike Swoosh branding > 100% cotton > Machine washable at 30 degrees > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt mert kedvező ár 11 817 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt
Termék felülvizsgálata Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 817 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2599289221353
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt Modern és elegáns ruha
11 817 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Air Hybrid Long Sleeve T Shirt) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2599289221353 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése