Vélemények Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys Gyermek cipők Nike

Termékleírás: Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys The Nike Air Max Invigor Trainers are crafted with a lace up fastening and breathable mesh upper to help keep the feet cool and dry. The sole features visible Air Max cushioning which helps to absorb impact. The trainers also have a padded ankle, cushioned insole and the Nike Swoosh printed to the side. > Boy's trainers > Lace up fastening > Air Max cushioning > Breathable mesh upper > Padded ankle > Cushioned insole > Moulded sole > Nike Swoosh > Upper: textile/synthetic, inner: textile, sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys mert kedvező ár 21 093 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek cipők.

Reviews Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 093 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2041164082301
- a termék kategóriában van Gyermek cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys Gyermek cipők
21 093 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek cipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Air Max Invigor Print Trainers Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2041164082301 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek cipők - További termékek megtekintése