Vélemények Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys This Nike Airmax Comic T Shirt is crafted with long sleeves and a crew neck. It is a lightweight construction in a raglan style. This t shirt is a block colour with a printed graphic to the front and is complete with Nike Swoosh branding. > T shirt > Long sleeves > Crew neck > Raglan style > Lightweight > Block colour > Printed graphic to front > Nike Swoosh branding > Body: 100% cotton > Sleeves: 60% cotton, 40% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 11 817 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 817 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2599305081657
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
11 817 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Airmax Comic T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2599305081657 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése