Vélemények Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys Zipzáros melegítő felsők Nike

Termékleírás: Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys The Nike AV15 Full Zipped Hoody is a lightweight jersey construction that is styled with a full length zipped fastening to the front, a fixed hood and long sleeves with elasticated wrist cuffs. Located to the front of the hoody is two open pockets. A stitched Nike logo is offset to one side of the chest to complete the overall look. > Hoody > Jersey construction > Fixed hood > Lightweight > Full length zipped fastening > Chin guard > Long sleeves > 2 front pockets > Nike branding > Keep away from fire > Body : 100% cotton > Hood lining ; 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zipzáros melegítő felsők.

Reviews Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2531036262158
- a termék kategóriában van Zipzáros melegítő felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys Zipzáros melegítő felsők
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Zipzáros melegítő felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike AV15 Full Zipped Hoody Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2531036262158 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zipzáros melegítő felsők - További termékek megtekintése