Vélemények Nike Avalanche Shorts Infant és termékinformációk

Terméknév: Nike Avalanche Shorts Infant Sportos rövidnadrág Nike

Termékleírás: Nike Avalanche Shorts Infant These Nike Avalanche Shorts for kids are crafted with DriFit technology to move sweat away from the skin for quicker evaporation, allowing the little ones to stay cooler for longer. The laces built into the inside allow a customisable fit perfect for all day wear. > Shorts > Kids > Lace up > Nike logo on bottom left leg > Elasticated waist > Two open pockets > Lightweight > DriFit technology > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Avalanche Shorts Infant mert kedvező ár 9 006 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Nike Avalanche Shorts Infant
Termék felülvizsgálata Nike Avalanche Shorts Infant

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Avalanche Shorts Infant -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Avalanche Shorts Infant és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Avalanche Shorts Infant Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Avalanche Shorts Infant és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 006 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2324020211450
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Avalanche Shorts Infant Sportos rövidnadrág
9 006 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Avalanche Shorts Infant) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2324020211450 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése