Vélemények Nike Breathe Half Zip Running Top Junior és termékinformációk

Terméknév: Nike Breathe Half Zip Running Top Junior Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Breathe Half Zip Running Top Junior The Nike Breathe Running Top features a classic over the head design with a zipped neck for a customisable fit, engineered with the latest Dri Fit moisture wicking fabric technology to leave you feeling cool, dry and comfortable. > Kids running top > Over the head design > Half zipped neck > Concealed thumb loops > Flat lock seams > Dri Fit Technology > Body: 88% Polyester / 12% elastane > Mesh: 89% Polyester / 11% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Breathe Half Zip Running Top Junior mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Breathe Half Zip Running Top Junior
Termék felülvizsgálata Nike Breathe Half Zip Running Top Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Breathe Half Zip Running Top Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Breathe Half Zip Running Top Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Breathe Half Zip Running Top Junior Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Breathe Half Zip Running Top Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2452207032359
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Breathe Half Zip Running Top Junior Modern és elegáns ruha
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Breathe Half Zip Running Top Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2452207032359 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése