Vélemények Nike Club Leggings Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Club Leggings Junior Girls Leggings Nike

Termékleírás: Nike Club Leggings Junior Girls The Nike Club Leggings are a comfy wear, designed with an elasticated waistband, boasting a full leg length and featuring a large Nike Swoosh to the back right leg. > Girl's leggings > Elasticated waistband > Full leg length > Stretch construct > Large Nike Swoosh > Nike branding > 92% Cotton, 8% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Club Leggings Junior Girls mert kedvező ár 9 031 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Leggings.

Reviews Nike Club Leggings Junior Girls
Termék felülvizsgálata Nike Club Leggings Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Club Leggings Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Club Leggings Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Club Leggings Junior Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Club Leggings Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 031 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2613055021951
- a termék kategóriában van Leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Club Leggings Junior Girls Leggings
9 031 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Leggings Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Club Leggings Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2613055021951 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Leggings - További termékek megtekintése