Vélemények Nike Club OTH Hoody Infant Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Club OTH Hoody Infant Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Club OTH Hoody Infant Boys The Kids Nike Club OTH Hoody is great for everyday casual wear, crafted with a soft fleece lining along with a ribbed trim for a warm and comfortable fit, this Nike hoody also features a large pouch pocket to the front of the chest and is completed with the iconic Nike swoosh to the upper left chest. > Kids hoody > Soft fleece lining > Ribbed trim > Large pouch pocket > Nike branding > 60% cotton, 40% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Club OTH Hoody Infant Boys mert kedvező ár 13 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Club OTH Hoody Infant Boys
Termék felülvizsgálata Nike Club OTH Hoody Infant Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Club OTH Hoody Infant Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Club OTH Hoody Infant Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Club OTH Hoody Infant Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Club OTH Hoody Infant Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2312012031452
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Club OTH Hoody Infant Boys Modern és elegáns ruha
13 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Club OTH Hoody Infant Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2312012031452 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése