Vélemények Nike Cool Miler Tank Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Cool Miler Tank Top Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Cool Miler Tank Top Mens The Nike Cool Miler Tank Top has a crew neck and sleeveless profile, crafted from a lightweight Breathe fabric that is breathable and includes Dri-Fit technology to wick sweat away from the skin. The tank comes in a standard fit and is finished with a large Nike Swoosh graphic print to the front. > Men's tank top > Crew neck > Sleeveless > Breathe technology > Dri-Fit technology > Lightweight > Standard fit > Graphic print to front > Nike branding > Body: 100% polyester > Mesh: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Cool Miler Tank Top Mens mert kedvező ár 17 118 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Cool Miler Tank Top Mens
Termék felülvizsgálata Nike Cool Miler Tank Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Cool Miler Tank Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Cool Miler Tank Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Cool Miler Tank Top Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Cool Miler Tank Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 118 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2451025183502
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Cool Miler Tank Top Mens Férfi ruházat
17 118 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Cool Miler Tank Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2451025183502 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése