Vélemények Nike Court Lite Clay Trainers Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Court Lite Clay Trainers Mens Férfi futócipők Nike

Termékleírás: Nike Court Lite Clay Trainers Mens The Nike Court Lite Clay Trainers feature a lace up fastening, a padded ankle collar and tongue to keep you feeling comfortable and secure during long games. They have a non marking grip sole so they don't leave marks on the court and also keep you stable. The upper has tonal stitching and is finished with the Nike Swoosh. > Trainers > Nike court lite > Lace up fastening > Padded ankle and tongue > Cushioned sole > Thick mid sole > Non marking grip sole > Tonal stitching > Nike Swoosh > Upper: textile/leather, inner: textile, sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Court Lite Clay Trainers Mens mert kedvező ár 14 161 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Nike Court Lite Clay Trainers Mens
Termék felülvizsgálata Nike Court Lite Clay Trainers Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Court Lite Clay Trainers Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Court Lite Clay Trainers Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Court Lite Clay Trainers Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Court Lite Clay Trainers Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 161 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2145125383206
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Court Lite Clay Trainers Mens Férfi futócipők
14 161 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Court Lite Clay Trainers Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2145125383206 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése