Vélemények Nike CR7 Academy Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike CR7 Academy Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike CR7 Academy Pants Junior Boys The Nike CR7 Academy Pants are made up of moisture wicking Dri Fit fabric to keep you cool and dry whilst on the pitch. Its elasticated waistband is teamed with a internal drawstring tie fastening and zipped detail to the bottom of the legs for a secure fit that is easy to wear. Gold printed Cristiano Ronaldo detail is situated to the outer to complete the overall look. > Track pants > Dri Fit technology > Elasticated waistband > Internal drawstring fastening > Soft fleece lining > Open hem cuffs > Zipped detail to bottom of legs > Two zipped pockets > Printed pattern design > Cristiano Ronaldo. > Nike branding > Keep away from fire > Body : 100% polyester > Waist lining : 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike CR7 Academy Pants Junior Boys mert kedvező ár 9 483 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike CR7 Academy Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike CR7 Academy Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike CR7 Academy Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike CR7 Academy Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike CR7 Academy Pants Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike CR7 Academy Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 483 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2511031402155
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike CR7 Academy Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
9 483 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike CR7 Academy Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2511031402155 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése