Vélemények Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys Sportos rövidnadrág Nike

Termékleírás: Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys The Kids Nike CR7 Squad Football Pants are perfect for your budding football star to show off their skills on the pitch, crafted with an elasticated waistband with an adjustable inner draw cord for a comfortable and secure fit along with ventilation panels to the sides to keep them feeling cool, completed with the CR7 print and the Nike swoosh branding. > Kids football shorts > Elasticated waistband > Adjustable drawcord > Two open pockets > Ventilation panels to the sides > CR7 printing > Nike Swoosh branding > Body: 91% polyester, 9% elastane > Side panels / pocket bags: 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2511035452156
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys Sportos rövidnadrág
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike CR7 Squad Football Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2511035452156 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése