Vélemények Nike Crop Leggings Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Crop Leggings Junior Girls Leggings Nike

Termékleírás: Nike Crop Leggings Junior Girls These Nike Crop Leggings are a cropped style crafted in stretch material. They feature an elasticated waistband and flat lock seams which prevent chafing. These leggings are a lightweight construction in a block colour. They are designed with a printed logo and are complete with Nike Swoosh branding. > Leggings > Cropped > Stretch material > Elasticated waistband > Flat lock seams > Lightweight > Block colour > Printed logo > Nike Swoosh branding > 92% cotton, 8% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Crop Leggings Junior Girls mert kedvező ár 5 810 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Leggings.

Reviews Nike Crop Leggings Junior Girls
Termék felülvizsgálata Nike Crop Leggings Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Crop Leggings Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Crop Leggings Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Crop Leggings Junior Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Crop Leggings Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 810 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2613007401756
- a termék kategóriában van Leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Crop Leggings Junior Girls Leggings
5 810 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Leggings Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Crop Leggings Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2613007401756 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Leggings - További termékek megtekintése