Vélemények Nike Cuffed Jersey Pants Ladies és termékinformációk

Terméknév: Nike Cuffed Jersey Pants Ladies Női ruházat Nike

Termékleírás: Nike Cuffed Jersey Pants Ladies The Nike Cuffed Jersey Pants feature an elasticated waistband and a drawstring fastening for a secure fit, with ribbed ankle cuffs for a sleek look. Crafted from a soft, stretchable cotton for a comfortable feel, they are completed with the Nike Swoosh embroidered to the hip. > Ladies jogging pants > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Ribbed cuffs > Soft cotton blend > Nike branding > 92% cotton, 8% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Cuffed Jersey Pants Ladies mert kedvező ár 10 509 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Nike Cuffed Jersey Pants Ladies
Termék felülvizsgálata Nike Cuffed Jersey Pants Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Cuffed Jersey Pants Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Cuffed Jersey Pants Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Cuffed Jersey Pants Ladies Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Cuffed Jersey Pants Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 509 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2671098183104
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Cuffed Jersey Pants Ladies Női ruházat
10 509 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Cuffed Jersey Pants Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2671098183104 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése