Vélemények Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys Zipzáros melegítő felsők Nike

Termékleírás: Nike Dri-Fit Full Zip Hoody Junior Boys The Nike Dri-Fit Full Zip Hoody is designed with a hood, full zip fastening, raglan long sleeves and kangaroo front pocket. The casual style is complete by the Nike Swoosh logo. > Hoody > Full zip fastening > Hooded > Raglan long sleeves > Kangaroo front pocket > Nike Swoosh logo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys mert kedvező ár 11 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zipzáros melegítő felsők.

Reviews Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2531087031956
- a termék kategóriában van Zipzáros melegítő felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys Zipzáros melegítő felsők
11 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Zipzáros melegítő felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Dri Fit Full Zip Hoody Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2531087031956 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zipzáros melegítő felsők - További termékek megtekintése