Vélemények Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys Zipzáros melegítő felsők Nike

Termékleírás: Nike Dri-Fit Training Hoody Junior Boys The Nike Dri-Fit Training Hoody has a lightweight Dry fabric construction with Dri-Fit technology to wick sweat away from the skin, a full zip fastening, long sleeves, hood, two pockets and signature Nike branding. > Boy's hoody > Full zip fastening > Long sleeves > Hood > 2 pockets > Nike branding > 49% viscose, 45% polyester, 6% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys mert kedvező ár 14 161 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zipzáros melegítő felsők.

Reviews Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 161 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2531025022350
- a termék kategóriában van Zipzáros melegítő felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys Zipzáros melegítő felsők
14 161 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Zipzáros melegítő felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Dri Fit Training Hoody Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2531025022350 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zipzáros melegítő felsők - További termékek megtekintése