Vélemények Nike Dry Core Top Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Dry Core Top Junior Girls Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Dry Core Top Junior Girls The Nike Dry Core Top is short sleeve training top designed in lightweight, stretch fabric with a mesh panelled bottom hem for freedom of movement and Dri-Fit Technology for a sweat wicking finish. > Girls t-shirt > Crew neck > Short sleeves > Lightweight, stretch fabric > Dri-Fit Technology (sweat wick) > Mesh panelled bottom hem (natural free movement) > Large Nike print > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Dry Core Top Junior Girls mert kedvező ár 5 810 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Dry Core Top Junior Girls
Termék felülvizsgálata Nike Dry Core Top Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Dry Core Top Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Dry Core Top Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Dry Core Top Junior Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Dry Core Top Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 810 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2614239211755
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Dry Core Top Junior Girls Modern és elegáns ruha
5 810 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Dry Core Top Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2614239211755 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése