Vélemények Nike Dry Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Dry Shorts Mens Szabadidő sort Nike

Termékleírás: Nike Dry Shorts Mens These Nike Dry Shorts include an elasticated waistband and drawstring fastening, Dry technology with Dri-Fit technology that moves sweat away from the skin for a more comfortable fit, completed with Nike branding. > Men's running shorts > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Lightweight > Dry technology > Dri-Fit technology > Lightweight > Nike branding > Body: 100% polyester > Mesh: 100% polyester > Lining: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Dry Shorts Mens mert kedvező ár 7 027 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő sort.

Reviews Nike Dry Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Nike Dry Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Dry Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Dry Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Dry Shorts Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Dry Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 027 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2453133183504
- a termék kategóriában van Szabadidő sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Dry Shorts Mens Szabadidő sort
7 027 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő sort Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Dry Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2453133183504 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő sort - További termékek megtekintése