Vélemények Nike Dry Squad Pants Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Dry Squad Pants Mens Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Dry Squad Pants Mens Hit all your training sessions with these Nike Dry Squad Pants. Crafted with an elasticated waistband and drawstring fastening, these joggers feature 2 zipped pockets. They are a tapered design, fitted with DriFit technology which keeps the skin cool and dry. These joggers are a lightweight construction in a block colour. They are designed with printed detail as well as a printed logo and are complete with Nike Swoosh branding. > Joggers > Elasticated waistband > Drawstring fastening > 2 zipped pockets > Tapered > DriFit technology > Lightweight > Block colour > Printed detail > Printed logo > Nike Swoosh branding > 91% polyester, 9% elastane > Pocket bags: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Dry Squad Pants Mens mert kedvező ár 14 774 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Dry Squad Pants Mens
Termék felülvizsgálata Nike Dry Squad Pants Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Dry Squad Pants Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Dry Squad Pants Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Dry Squad Pants Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Dry Squad Pants Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 774 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2511013224706
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Dry Squad Pants Mens Modern és elegáns ruha
14 774 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Dry Squad Pants Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2511013224706 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése