Vélemények Nike Element Half Zip Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Element Half Zip Top Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Element Half Zip Top Mens This Nike Element Half Zip Top is crafted with Dri Fit technology to draw away moisture from the body to keep you cool and dry as you run. Its long sleeved design is teamed with a half zipped fastening to the front and flat lock seam to promote a customised , comfortable fit that will not restrict you when out and out. Reflective Nike branding is situated to the front of the top to enhance visibility in poor light weather conditions and promote brand recognition. > Running top > Long sleeves > Half zip fastening to front > Stretchy > Flat lock seams > Dri Fit technology > Nike Dry Fabric > Thumb loops > Reflective detail > Nike branding > Body : 88% polyester, 12% elastane > Mesh : 89% polyester , 11% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Element Half Zip Top Mens mert kedvező ár 14 774 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Element Half Zip Top Mens
Termék felülvizsgálata Nike Element Half Zip Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Element Half Zip Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Element Half Zip Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Element Half Zip Top Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Element Half Zip Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 774 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2452047034704
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Element Half Zip Top Mens Férfi ruházat
14 774 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Element Half Zip Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2452047034704 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése