Vélemények Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes és termékinformációk

Terméknév: Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes Női futócipők Nike

Termékleírás: Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes The Ladies Nike Flex Bijoux Training Shoes have been crafted with a moulded outsole with rubber inserts to key areas of the heel and toes for added durability and traction for those high energy workouts while the lightweight and breathable upper and cushioned insole provides a comfortable ride, completed with a lace fastening front and the iconic Nike Swoosh. > Ladies training shooes > Shaped and padded ankle collar > Lace fastening > Cushioned insole > Moulded outsole > Rubber inserts > Breathable upper > Nike swoosh branding > Upper: Textile > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes mert kedvező ár 15 219 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női futócipők.

Reviews Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes
Termék felülvizsgálata Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 219 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2273073262301
- a termék kategóriában van Női futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes Női futócipők
15 219 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női futócipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Flex Bijoux Ladies Training Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2273073262301 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női futócipők - További termékek megtekintése