Vélemények Nike Flex Contact 2 Trainers Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Flex Contact 2 Trainers Mens Férfi futócipők Nike

Termékleírás: Nike Flex Contact 2 Trainers Mens Put your sleek, stylish foot forward in the Nike Flex Contact 2 Trainers. Run to success in these shoes, designed with a padded, contoured ankle collar, cushioned insole and mesh forefoot wrap around fit, ensuring comfort and ventilation. The sole features Flex Grooves for flexibility and mimics the natural movement of the foot, whilst the textured sole features rubber sections for great traction and grip, without a heavy feel. The Nike Swoosh logo ensures a recognisable finish. > Men's trainers > Lace up fastening > Taped seams > Padded, contoured ankle collar > Cushioned insole > Mesh forefoot wrap around fit (ventilation) > Flex grooves (flexibility) > Textured outsole (grip) > Rubber sections to sole (traction) > Nike Swoosh logo > Upper/inner: textile > Outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Flex Contact 2 Trainers Mens mert kedvező ár 28 268 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Nike Flex Contact 2 Trainers Mens
Termék felülvizsgálata Nike Flex Contact 2 Trainers Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Flex Contact 2 Trainers Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Flex Contact 2 Trainers Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Flex Contact 2 Trainers Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Flex Contact 2 Trainers Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 28 268 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2121288022602
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Flex Contact 2 Trainers Mens Férfi futócipők
28 268 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Flex Contact 2 Trainers Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2121288022602 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése