Vélemények Nike Flex Contact Running Shoes Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Flex Contact Running Shoes Mens Férfi futócipők Nike

Termékleírás: Nike Flex Contact Running Shoes Mens These Nike Flex Contact Running Shoes are designed for wearing whilst working out and ensure you have sufficient cushioning and comfort around the foot. The trainers feature hot-knife cuts in the outsole for added flexibility. A mesh upper construction allows for air to circulate freely around the foot to ensure they remain cool, dry and comfortable at all times whilst active. > Running shoes > Mens > Lace up fastening > Padded ankle collar > Cushioned midsole > Hot-knife cuts in the outsole > Nike swoosh branding > Upper: synthetic, textile > Sole: synthetic > Inner: textile... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Flex Contact Running Shoes Mens mert kedvező ár 19 886 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi futócipők.

Reviews Nike Flex Contact Running Shoes Mens
Termék felülvizsgálata Nike Flex Contact Running Shoes Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Flex Contact Running Shoes Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Flex Contact Running Shoes Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Flex Contact Running Shoes Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Flex Contact Running Shoes Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 886 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2121141182702
- a termék kategóriában van Férfi futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Flex Contact Running Shoes Mens Férfi futócipők
19 886 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi futócipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Flex Contact Running Shoes Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2121141182702 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi futócipők - További termékek megtekintése