Vélemények Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers és termékinformációk

Terméknév: Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers Női futócipők Nike

Termékleírás: Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers These Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers have been engineered with hexagonal flex grooves that are hot-knife cut to offer 6 different flex points for natural motion, whilst the knit fabric conforms to your feet for a snug feel and the Nike Swoosh branding competes the stylish look. > Ladies Trainers > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > No-sew overlay at the laces and toe tip adds durability > Knit fabric conforms to your foot for a snug feel > Flex grooves in the outsole > Rounded heel > Nike Swoosh branding > Offset: 6mm (14mm forefoot, 20mm heel)... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers mert kedvező ár 26 099 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női futócipők.

Reviews Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers
Termék felülvizsgálata Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 099 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2271510402457
- a termék kategóriában van Női futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers Női futócipők
26 099 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női futócipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Flex Experience 8 Ladies Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2271510402457 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női futócipők - További termékek megtekintése