Vélemények Nike Flex Golf Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Flex Golf Shorts Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Flex Golf Shorts Junior Boys These Nike Flex Golf Shorts are designed with a single button fastening waist and a zip up fly. They have belt loops and are a lightweight construction. These shorts have 4 open pockets to keep small possessions secure and DriFit technology to keep the skin cool, dry and comfortable. They are a block colour that has an embroidered logo and are complete with Nike Swoosh branding. > Shorts > Single button fastening waist > Zip up fly > Belt loops > Lightweight > 4 open pockets > DriFit technology > Block colour > Embroidered logo > Nike Swoosh branding > Body: 95% polyester, 5% elastane > Pocket bags: 83% polyester, 17% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Flex Golf Shorts Junior Boys mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Flex Golf Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Flex Golf Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Flex Golf Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Flex Golf Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Flex Golf Shorts Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Flex Golf Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2367010021950
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Flex Golf Shorts Junior Boys Modern és elegáns ruha
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Flex Golf Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2367010021950 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése