Vélemények Nike Flex Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Flex Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Nike

Termékleírás: Nike Flex Shorts Junior Boys Stay cool during training in these Nike shorts with mesh panelling, built in pants and Dri-Fit technology designed to wick away sweat, leaving you feeling dry. The flex fabric stretches with your body helping you stay comfortable. They have an elasticated waistband with internal drawstring fastening and two hand pockets lined with mesh. The Nike Swoosh sits on the bottom left and the Dri-Fit logo on the back. > Junior boy's Nike Flex shorts > Dri-Fit technology > Flex fabric > Nike branding > 2 pockets > Mesh panelling > Lightweight > Internal drawstring > Elasticated waist band > Built in pants > 100% polyester > Machine wash at 30 degrees > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Flex Shorts Junior Boys mert kedvező ár 6 202 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Nike Flex Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Flex Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Flex Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Flex Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Flex Shorts Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Flex Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 202 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2471058081750
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Flex Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
6 202 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Flex Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2471058081750 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése