Vélemények Nike Flex Stride Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Flex Stride Shorts Mens Szabadidő sort Nike

Termékleírás: Nike Flex Stride Shorts Mens From tackling your route to the rest of your day, the Nike Flex Stride Shorts combine a clean, streetwear look with stretchy knit fabric that lets you move freely. A zip pocket is ideal for holding a phone (and guards from sweat), whilst Dri-FIT Technology ensures a moisture wicking, comfortable fit. > Running shorts > Elasticated waistband > Reflective detail (low lighting) > Zip pocket on the center back with vapor barrier (guards from sweat)- ideal for a phone > Perforations (ventilation) > Low-profile > Nike Flex fabric (stretches with your body) > 5" inseam > Dri-FIT technology (moisture wicking) > Nike Swoosh logo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Flex Stride Shorts Mens mert kedvező ár 21 082 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő sort.

Reviews Nike Flex Stride Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Nike Flex Stride Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Flex Stride Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Flex Stride Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Flex Stride Shorts Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Flex Stride Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 082 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2453064033503
- a termék kategóriában van Szabadidő sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Flex Stride Shorts Mens Szabadidő sort
21 082 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő sort Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Flex Stride Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2453064033503 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő sort - További termékek megtekintése