Vélemények Nike FT Joggers Infant Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike FT Joggers Infant Girls Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike FT Joggers Infant Girls These Nike FT Joggers are made up of a jersey construction with a elasticated waistband with a additional drawstring fastening for a secure fit. These joggers are complete with closed hem cuffs and two open pockets to the front. A Nike logo is situated to the front for instant brand recognition. > Joggers > Jersey construction > Elasticated waistband > Drawstring fastening to waist > Closed hem cuffs > Two front pockets > Logo to front > Nike branding > Keep away from fire > 55% cotton, 45% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike FT Joggers Infant Girls mert kedvező ár 9 197 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike FT Joggers Infant Girls
Termék felülvizsgálata Nike FT Joggers Infant Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike FT Joggers Infant Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike FT Joggers Infant Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike FT Joggers Infant Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike FT Joggers Infant Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 197 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2309023161353
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike FT Joggers Infant Girls Modern és elegáns ruha
9 197 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike FT Joggers Infant Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2309023161353 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése