Vélemények Nike Fundamental T Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Fundamental T Shirt Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Fundamental T-Shirt Mens Perfect for everyday wear this Mens Nike Fundamental T-Shirt provides a comfortable fit with a cotton rich construction suitable for casual wear. This mens top sports a classic short sleeve and round neck design, and is complete with a small Nike Swoosh to the left chest. > Mens T-Shirt > Short sleeves > Round neck collar > Block colouring > Lightweight > Nike Swoosh branding > 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Fundamental T Shirt Mens mert kedvező ár 10 721 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Fundamental T Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Nike Fundamental T Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Fundamental T Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Fundamental T Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Fundamental T Shirt Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Fundamental T Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 721 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2591057015102
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Fundamental T Shirt Mens Férfi ruházat
10 721 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Fundamental T Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2591057015102 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése