Vélemények Nike Futura Girls T Shirt és termékinformációk

Terméknév: Nike Futura Girls T Shirt Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Futura Girls T-Shirt The Nike Futura Girls T-Shirt keeps it casual with a classic crew-neck design and dropped back hem. Its soft, lightweight fabric help you stay comfortable for a full day of having fun, while a Nike Swoosh logo sets off the style. > T-shirt > Crew neck > Short sleeves > Cotton fabric (soft and comfortable) > Dropped back hem (coverage) > Fine ribbed collar > Large Nike Swoosh logo > 100% Cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Futura Girls T Shirt mert kedvező ár 9 190 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Futura Girls T Shirt
Termék felülvizsgálata Nike Futura Girls T Shirt

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Futura Girls T Shirt -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Futura Girls T Shirt és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Futura Girls T Shirt Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Futura Girls T Shirt és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 190 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2614069021951
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Futura Girls T Shirt Modern és elegáns ruha
9 190 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Futura Girls T Shirt) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2614069021951 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése