Vélemények Nike GK Match Gloves Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike GK Match Gloves Junior Boys Labdarúgás Nike

Termékleírás: Nike GK Match Gloves Junior Boys These Nike GK Match Gloves are great for youngsters as they improve their goalkeeping skills. They are designed with an adjustable wristband with touch and close fastening strap for a secure fit plus a latex grip palm that allows for good handling in various conditions, with a padded backhand for protection, ventilation holes to allow pair to pass through and completed with Nike branding. > Boy's goalkeeper gloves > Touch and close fastening wristband strap > Latex grip palm > Padded backhand > Ventilation holes > Nike branding > Hand wash only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike GK Match Gloves Junior Boys mert kedvező ár 7 740 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Nike GK Match Gloves Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike GK Match Gloves Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike GK Match Gloves Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike GK Match Gloves Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike GK Match Gloves Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike GK Match Gloves Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 740 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2838035130809
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike GK Match Gloves Junior Boys Labdarúgás
7 740 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike GK Match Gloves Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2838035130809 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése