Vélemények Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies és termékinformációk

Terméknév: Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies Női golf felsők Nike

Termékleírás: Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies Enjoy a casual wear in comfort on the green in the Nike Half Zip Dry Golf Pullover - an over the head design with half zip fastening with chin guard, up to a high neck and with long sleeves, in Nike DRY fabrics plus Dri-Fit technology for a sweat wicking wear. The iconic Nike Swoosh sits on one arm. > Ladies golf pullover > Over the head design > Half zip fastening with chin guard > High neck > Long sleeves > Nike DRY fabrics > Dri-Fit technology > Iconic Nike Swoosh > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies mert kedvező ár 16 626 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női golf felsők.

Reviews Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies
Termék felülvizsgálata Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 626 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2363069183502
- a termék kategóriában van Női golf felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies Női golf felsők
16 626 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női golf felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Half Zip Dry Golf Pullover Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2363069183502 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női golf felsők - További termékek megtekintése