Vélemények Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls Add a sprinkle of sparkle to your little ones look, with the Nike Holographic Logo T Shirt. This short sleeved tee, boasts a dropped, side split hem and holographic Nike Swoosh logo. > Girls t-shirt > Crew neck > Short sleeves > Drop hem > Side split > Holographic Nike Swoosh > 100% Cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls mert kedvező ár 9 190 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls
Termék felülvizsgálata Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 190 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2294021061258
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls Modern és elegáns ruha
9 190 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Holographic Logo T Shirt Infant Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2294021061258 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése