Vélemények Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby és termékinformációk

Terméknév: Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby Lányka együttes Nike

Termékleírás: Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby This Nike Future Gold 3 Piece Infant Set is complete with 3 separate pieces all complete with the Nike Swoosh branding. > Infant set > 3 pieces > Bodysuit > Round neck > Short sleeves > Ribbed trims > Press stud fastening under legs > Printed motif > Nike Swoosh branding > 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire > Hat > Fold over design > Contrasting colour trims > Embroidered logo > Nike Swoosh branding > 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire > Booties > Fold over design > Contrasting colour trims > Embroidered logo > Nike Swoosh branding > 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby mert kedvező ár 4 128 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Lányka együttes.

Reviews Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby
Termék felülvizsgálata Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 128 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2569264060604
- a termék kategóriában van Lányka együttes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby Lányka együttes
4 128 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Lányka együttes Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike In Charge 3 Piece Infant Set Baby) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2569264060604 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Lányka együttes - További termékek megtekintése