Vélemények Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Just Do It Fleece Jogging Pants Mens These Nike Just Do It Fleece Jogging Pants are designed with an elasticated waistband and drawstring fastening. They have ribbed cuffs, 3 open pockets and a soft fleece lining. They are a block colour with a printed logo and are complete with Nike Swoosh branding. > Jogging pants > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Ribbed cuffs > 3 open pockets > Soft fleece lining > Block colour > Printed logo > Nike Swoosh branding > Body: 80% cotton, 20% polyester > Side pocket (knuckle side): 100% cotton > Side pocket (palm side): 80% cotton, 20% polyester > Back pocket: 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens
Termék felülvizsgálata Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2481046265109
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens Modern és elegáns ruha
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Just Do IT Fleece Jogging Pants Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2481046265109 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése