Vélemények Nike Just Do It Photo T Shirt Junior és termékinformációk

Terméknév: Nike Just Do It Photo T Shirt Junior Sportos trikók Nike

Termékleírás: Nike Just Do It Photo T Shirt Junior The Nike Just Do It Photo T Shirt boasts a crew neck and short sleeves for a classic wear, is crafted from a soft cotton in an athletic cut that skims the body to offer a comfortable fit and has a large Just Do It photo slogan print to the front for an iconic look. > Junior t shirt > Crew neck > Short sleeves > Athletic cut > Soft cotton construction > Large graphic print > Just Do It slogan > Nike branding > 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Just Do It Photo T Shirt Junior mert kedvező ár 6 197 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Nike Just Do It Photo T Shirt Junior
Termék felülvizsgálata Nike Just Do It Photo T Shirt Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Just Do It Photo T Shirt Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Just Do It Photo T Shirt Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Just Do It Photo T Shirt Junior Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Just Do It Photo T Shirt Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 197 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2595056011752
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Just Do It Photo T Shirt Junior Sportos trikók
6 197 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Just Do It Photo T Shirt Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2595056011752 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése