Vélemények Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys Sportos trikók Nike

Termékleírás: Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys Dress your little dude in this Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt - made up of a lightweight cotton construction that offers comfort and breathability. Its round neck and short sleeves combination is complete with a large Nike Swoosh to the front of the chest to complete the look. > T Shirt > Round neck > Short sleeves > Lightweight > Printed slogan to front > Nike branding > Keep away from fire > 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 4 476 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 476 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2595064031759
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys Sportos trikók
4 476 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Just Do It Swoosh QTT T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2595064031759 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése