Vélemények Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes és termékinformációk

Terméknév: Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes Magasszárú tornacipő Nike

Termékleírás: Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes The Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes has been engineered for quick and agile players with a curved herringbone gripped outsole for smooth, quick movements in any direction. > Mens basektball shoes > Lace-up > Asymmetrical tongue > Forefoot strap for locked in fit > Lightweight, textured knit upper > Zoom Air Cushioning > Curved outsole rubber wraps up the sides > Herringbone grip pattern... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes mert kedvező ár 38 809 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Magasszárú tornacipő.

Reviews Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes
Termék felülvizsgálata Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 38 809 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2151175402859
- a termék kategóriában van Magasszárú tornacipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes Magasszárú tornacipő
38 809 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Magasszárú tornacipő Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Kyrie Flytrap Mens Basketball Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2151175402859 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Magasszárú tornacipő - További termékek megtekintése