Vélemények Nike Leggings Infants Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Leggings Infants Girls Leggings Nike

Termékleírás: Nike Leggings Infants Girls These Nike Leggings are ideal for any active youngster and provide comfort, support and style whilst on the move. The leggings are crafted using Nike Dri-fit technology to help keep the cool whilst active with the elasticated waistband providing a secure, comfortable fit. > Leggings > Elasticated waistband > Dri-fit fabrics > Nike branding > Keep away from fire > 86% polyester, 14% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Leggings Infants Girls mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Leggings.

Reviews Nike Leggings Infants Girls
Termék felülvizsgálata Nike Leggings Infants Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Leggings Infants Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Leggings Infants Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Leggings Infants Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Leggings Infants Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2300033181355
- a termék kategóriában van Leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Leggings Infants Girls Leggings
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Leggings Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Leggings Infants Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2300033181355 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Leggings - További termékek megtekintése