Vélemények Nike Lenticular T Shirt Infant Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Lenticular T Shirt Infant Boys Sportos trikók Nike

Termékleírás: Nike Lenticular T Shirt Infant Boys This Nike Lenticular T Shirt is crafted in a lightweight, athletic cut and features a crew neck and short sleeves. It is cut to a regular fit and has a Nike Swoosh logo printed to the front to allow instant brand recognition. > Boys t shirt > Crew neck > Short sleeves > Athletic cut > Lightweight > Regular fit > Printed logo > Nike Swoosh branding > 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Lenticular T Shirt Infant Boys mert kedvező ár 9 028 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Nike Lenticular T Shirt Infant Boys
Termék felülvizsgálata Nike Lenticular T Shirt Infant Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Lenticular T Shirt Infant Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Lenticular T Shirt Infant Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Lenticular T Shirt Infant Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Lenticular T Shirt Infant Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 028 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2319327081554
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Lenticular T Shirt Infant Boys Sportos trikók
9 028 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Lenticular T Shirt Infant Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2319327081554 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése