Vélemények Nike Logo Leggings Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Logo Leggings Junior Girls Leggings Nike

Termékleírás: Nike Logo Leggings Junior Girls These lightweight, minimalistic leggings boast a Nike logo along the back of the right leg and on the left side on top. With an elasticated waist and stretchy material, they allow easy application for comfort all day long. > Leggings > Junior girls > Nike logo across back of the leg and below the waist > Elasticated waist > Elasticated ankle grazers > Lightweight > Stretchy > 92% cotton, 8% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Logo Leggings Junior Girls mert kedvező ár 9 028 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Leggings.

Reviews Nike Logo Leggings Junior Girls
Termék felülvizsgálata Nike Logo Leggings Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Logo Leggings Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Logo Leggings Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Logo Leggings Junior Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Logo Leggings Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 028 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2613062021753
- a termék kategóriában van Leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Logo Leggings Junior Girls Leggings
9 028 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Leggings Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Logo Leggings Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2613062021753 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Leggings - További termékek megtekintése