Vélemények Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys Your youngster can have a classic casual look with this Nike Logo Pullover Hoody, which is crafted with a soft jersey outer and brushed fleece lining for warmth. It comes in an over the head style with long sleeves, ribbed cuffs and ribbed hem to offer a closer fit, lined hood and kangaroo pouch pocket to the front. It is completed with a large graphic print to the front of the iconic Nike Swoosh. > Boy's hoody > Over the head design > Long sleeves > Ribbed cuffs > Ribbed hem > Hood > Kangaroo pocket > Jersey outer > Brushed fleece lining > Nike branding > Machine washable > 60% cotton, 40% polyester > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys mert kedvező ár 10 753 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 753 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2531013022355
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys Modern és elegáns ruha
10 753 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Logo Pullover Hoody Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2531013022355 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése